Marieclaire Spape

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“Ik vind het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de behandeling en dat de vorm van behandeling bij je past. We kijken samen welke oefeningen voor jou werken en waar jouw krachten liggen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Marieclaire en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog bij Psycholoog Nederland. Als behandelaar vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt en we een goede behandelrelatie opbouwen. Dit is wat mij betreft de voedingsbodem voor een goede therapie. Samen kijken we naar jouw klachten, je omstandigheden en de vaardigheden die je wel en niet helpen. Ik vind het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de behandeling en dat de vorm van behandeling bij je past. We kijken samen welke oefeningen voor jou werken en waar jouw krachten liggen. Op deze manier wil ik er samen met jou naar toe werken dat je na de behandeling weer de regie in eigen handen hebt en weet hoe je om kunt gaan met lastige omstandigheden en je valkuilen. Aan het einde van de behandeling hecht ik veel waarde aan terugvalpreventie, wat de kans verkleint dat je opnieuw professionele hulp nodig hebt. 

Mijn ervaring

Ik heb ervaring met uiteenlopende doelgroepen, met zowel lichte als complexe problematiek. Als startend psycholoog heb ik in een GGZ-instelling op verschillende afdelingen gewerkt. Binnen de specialistische GGZ heb ik gewerkt op een polikliniek voor mensen met o.a. depressieve klachten, en in het kader van mijn GZ-opleiding heb ik in een F-ACT team en op een polikliniek Jongvolwassenen gewerkt. Hiernaast heb ik tijdens mijn opleiding voor twee keer een periode bij 113 Zelfmoordpreventie gewerkt, waardoor ik zowel off- als online behandelervaring heb opgedaan. Als GZ-psycholoog heb ik na mijn opleiding binnen deze GGZ-instelling nog in de Basis GGZ gewerkt. 

Opleiding

– Postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog
– Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie
– Basiscursus EMDR
 

Gegevens

AGB: 94109123
BIG: 99929193325

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864