GZ-psycholoog Hilversum

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Hilversum zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, betrokken en ervaren GZ-psycholoog met een beschikbaarheid van 24 tot 36 uur. Klinkt dit nu al interessant? Lees dan snel verder!

Over de functie
Als GZ-psycholoog bij Psycholoog Nederland ben je zowel uitvoerend behandelaar als regiebehandelaar. In de functie van regiebehandelaar stuur je jouw team van basispsychologen en een PioG aan. Je bent betrokken bij het aannameproces van je teamleden en verantwoordelijk voor hun zorginhoudelijk functioneren. Met jouw behandelteam biedt je behandeling aan cliënten met diverse problematiek binnen mono- en multidisciplinaire trajecten. Veel van onze cliënten melden zich aan met klinische stoornissen zoals een depressie, angststoornis of burn-out. Samen met je team denk je in de diagnostiekfase na over het opstellen van een behandelplan op maat. Hierbij bestaat de vrijheid om te kijken naar wat de cliënt specifiek nodig zal hebben. In de praktijk houdt dit in dat we er regelmatig voor kiezen om de onderliggende karakterologische problematiek te behandelen. In het MDO-diagnostiek bespreek je de diagnose en indicatie met je collega regiebehandelaren. Tijdens de behandelfase bespreken de uitvoerend behandelaren de cliënten in het behandel-MDO. Daarnaast geef je ze individuele werkbegeleiding, zodat je nauw betrokken bent bij de behandeling van de cliënten die onder jouw regie vallen.

We hechten bij Psycholoog Nederland veel waarde aan kwalitatief goede zorg. In het verlengde van zorg op maat en nauwe samenwerking met je behandelteam vinden we het kunnen raadplegen van de andere regiebehandelaren erg belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat de drempel laag is om bij collega GZ’ers naar binnen te lopen en heb je regelmatig intervisie met hen onder begeleiding van een klinisch psycholoog. Bovendien bieden we een ruim budget voor opleiding en externe supervisie, zodat je kan blijven leren.

Bij kwalitatief goede zorg hoort in onze ogen innovatie. We staan open voor ideeën vanuit de werkvloer en waarderen jouw input. We halen energie uit ontwikkeling en starten bijvoorbeeld graag een pilot om nieuw zorgaanbod te toetsen.

Werken bij Psycholoog Nederland
Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken in een enthousiast team met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard, maar lachen ook hard samen. Regelmatig organiseren we dan ook teamuitjes en borrels.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar zowel ondersteunende afdelingen als diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams.

Waar wij blij van worden

 • Behandelervaring met cliënten met persoonlijkheidsstoornissen, bijvoorbeeld aan de hand van (groeps)schematherapie;
 • Ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen € 4.468,- en € 5.848,- bruto per maand (FWG 65), op basis van een 36-urige werkweek;
 • We bieden bij een fulltime dienstverband jaarlijks € 2.000,- voor supervisie en € 1.500,- voor opleidingen/cursussen (bij een parttime dienstverband wordt dit bedrag naar rato toegekend);
 • Vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%);
 • Reiskostenvergoeding.

Meer informatie en solliciteren
Ben je al enthousiast, maar heb je nog vragen? Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken:

E-mailadres: hr@psycholoognederland.org
HR-telefoon: 06-28434187 (bel of app ons)

Geen vragen meer? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet per mail.

Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s kan onderdeel uitmaken van de procedure om in aanmerking te kunnen komen voor deze functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Vaste baan

Salaris: €4.468,00 – €5.848,00 per maand

Rooster:

 • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Vrijdagmiddagborrel

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Vakantiegeld

Werklocatie: In person

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.