Behandelaanbod van
Psycholoog Nederland

De behandelingen van Psycholoog Nederland worden vanuit de basis verzekering vergoed. We bieden ook veilige en persoonlijke zorg op afstand. Wil je snel geholpen worden? Bel ons op 085 06 45 864 om een intake in te plannen.

Wij zijn een GGZ-instelling en bieden monodisciplinaire en de multidisciplinaire behandelingen. Bij Psycholoog Nederland streven wij ernaar geen wachtlijsten te hebben. Bel ons om een afspraak te maken bij één van onze psychologen voor een behandeling bij depressieve klachten, angsten of somatoforme klachten

Behandelaanbod van
Psycholoog Nederland

De behandelingen van Psycholoog Nederland worden vanuit de basisverzekering vergoed. Wil je snel geholpen worden? Bel ons op 0850645864 om een intake in te plannen.

Wij zijn een GGZ-instelling en bieden behandelingen in zowel de basis GGZ als in de specialistische GGZ aan. Bij psycholoog Nederland streven wij ernaar geen wachtlijsten te hebben. Bel ons om een afspraak te maken bij één van onze psychologen voor een behandeling bij depressieve klachten, angsten of een burnout.

Behandelaanbod van
Psycholoog Nederland

De behandelingen van Psycholoog Nederland worden vanuit de basis verzekering vergoed Wil je snel geholpen worden? Bel ons op 0850645864 om een intake in te plannen.

Wij zijn een GGZ-instelling en bieden behandelingen in zowel de basis-GGZ als in de SGGZ aan. Bij psycholoog Nederland streven wij ernaar geen wachtlijsten te hebben. Bel ons om een afspraak te maken bij één van onze psychologen voor een behandeling bij depressieve klachten, angsten of een burnout.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.