Over ons

GGZ-instelling Psycholoog Nederland bestaat sinds 2014 en werkt vanuit monodisciplinaire en de multidisciplinaire behandelingen.


Bij Psycholoog Nederland staat het belang van de cliënt voorop en wordt er gewerkt met een goed team van psychologen met dezelfde visie. Wij hechten veel waarde aan innovatie en vakbekwaamheid.

Praktijkinstelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog

Wij hechten aan de professionaliteit van onze medewerkers en zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren aan goed opgeleide professionals in het werkveld van de GGZ.

Met een goed opleidingsbeleid houden we enerzijds de professionele kwaliteit van de medewerkers op peil en anderzijds bieden we medewerkers de kans zich te ontwikkelen en loopbaanstappen te maken. Ons opleidingsbeleid is daarmee een belangrijk kwaliteitsinstrument voor onze organisatie. Onze organisatie heeft in dit kader een erkenning als praktijkinstelling en voldoet aan de daartoe geformuleerde eisen.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze behandelingen wordt op verschillende manieren up-to-date gehouden:

  • De psychologen hebben intervisie, supervisie en cliëntoverleg.
  • De psychologen zijn allemaal lid van verenigingen waarbij zij continue cursussen en workshops volgen.
  • Cliënten vullen op het einde van de behandeling een vragenlijst in die de tevredenheid onderzoekt. Indien hier structureel lage cijfers uit komen, dan gaan wij oplossingsgericht met de desbetreffende behandelaar aan de slag. Ons gemiddelde tevredenheidscijfer is een 8,6!
  • Wij organiseren workshops voor onze psychologen.
  • Onze psychologen dienen zich aan de regels en wetten van de Nederlandse Zorg Autoriteit te houden.
Privacy

Psycholoog Nederland gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Psycholoog Nederland deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. We bewaren patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Met alle mogelijke middelen en maatregelen houden we patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Psycholoog nederland vraagt hiervoor toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. We informeren patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Psycholoog Nederland informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens en informeert patiënten indien er bijzondere handelingen met de persoonsgegevens verricht worden.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.