Medewerker HR

Om alle administratieve zaken omtrent personeelszaken bij een ggz-instelling in goede banen te leiden is Psycholoog Nederland op zoek naar een enthousiaste collega. Ben je per direct beschikbaar voor 32-36 uur en zie je het zitten om in een gezellige, jonge en motiverende werkomgeving te werken? Lees dan snel verder en solliciteer!

Over de functie 

Je taken als medewerker HR bestaan voornamelijk uit administratieve taken, zoals het opstellen, beëindigen en verlengen van arbeidsovereenkomsten, verwerken van personeelsmutaties in AFAS en bijhouden van ziekteverzuim. Daarnaast ondersteun je bij werving en selectie. Denk hierbij aan het beheer van vacatures en plannen van sollicitatiegesprekken. Bovendien ben je een aanspreekpunt voor medewerkers voor HR-gerelateerde vraagstukken.
Het HR-team bestaat op dit moment uit een manager HR en medewerker HR en werkt voornamelijk vanuit de locaties Hilversum en Utrecht, maar reist af en toe naar Amsterdam en Rotterdam. Voor jouw functie is het niet nodig om op alle locaties te werken, maar kan het wel leuk zijn om af en toe mee te gaan.


Werken bij Psycholoog Nederland 

Psycholoog Nederland biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen. Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, dynamisch, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen veel samen. Regelmatig organiseren we activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar onze ondersteunende afdelingen en diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams. 

Waar wij blij van worden 

We zijn op zoek naar een collega die een georganiseerde en nauwgezette werkhouding heeft met oog voor detail. Je bent sociaal en communicatief sterk. Bij stress kun je prioriteiten stellen en multitasken. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed presteren. Ervaring met HR-softwareprogramma’s zoals AFAS is een pré.
Daarnaast heb je een HRM gerelateerde hbo-opleiding afgerond. 

Arbeidsvoorwaarden 

  • Een salaris tussen € 2.385,- en € 3.306,- bruto per maand (FWG 40 cao ggz), op basis van een 36-urige werkweek;
  • Vakantiebijslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Jaarlijks budget van minimaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling/balans;
  • 25 vakantiedagen;
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Reiskostenvergoeding volgens de cao ggz.

Meer informatie en solliciteren 

Ben je al enthousiast, maar heb je nog vragen? Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken:

E-mailadres: hr@psycholoognederland.org
HR-telefoon: 06-28434187 (bel of app ons)

Geen vragen meer? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en cv terug per mail.

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864