Vacature Traineeship basispsycholoog Rotterdam – Psycholoog Nederland

Per direct 2 psychologen gevraagd voor traineeship basispsycholoog GGZ voor onze nieuwe locatie in Rotterdam op de Eendrachtsweg 36. Ons traineeship is officieel goedgekeurd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dat houdt onder andere in dat wij onze trainees een plek aanbieden waarin kennis en ervaring opdoen voorop staat en er ruime begeleiding door (GZ-)psychologen geboden wordt. 

Over ons:
Psycholoog Nederland zit op vele locaties in Nederland. Onze psychologen werken in de generalistische basis-GGZ (BGGZ) en de gespecialiseerde GGZ (SGGZ) of voor de werkgever/bedrijfsarts. Psycholoog Nederland biedt behandeling gericht op stemmings-, angst-, dwang- en stressstoornissen en in lichte mate verslaving.

Onze visie:
Zorg ervoor dragen dat cliënten goed, snel en adequaat geholpen worden. Dit bereiken we enerzijds door het hanteren van een oplossingsgerichte werkwijze gebaseerd op evidence based technieken tijdens onze behandelingen en anderzijds door hoogwaardige service te leveren waarbij snelheid, gelijkwaardigheid en transparantie de boventoon voeren.

Wie zoeken wij?
Psychologen die in het bezit zijn van een masterdiploma Psychologie (klinische richting) en graag in een stimulerende omgeving werkervaring op willen doen. Het betreft een vacature in Rotterdam voor 4 dagen per week gedurende 10 maanden. Vergoeding: leer-werk overeenkomst van 880 euro bruto per maand (reiskostenvergoeding conform voorwaarden CAO GGZ).

Doel traineeship GGZ:
Middels het traineeship willen we ervoor zorgen dat je het vertrouwen en de ervaring hebt opgedaan om zelfstandig op een oplossingsgerichte manier te behandelen en diagnostiek te verrichten. Dit alles doe je onder de begeleiding van een een PioG (psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog). Daarnaast neem je deel aan intervisie, supervisie, cliënten- en multidisciplinaire overleggen. Aan het eind van het traineeship bestaat de mogelijkheid om je als zelfstandig psycholoog te verbinden aan Psycholoog Nederland en wellicht door te stromen naar de GZ-opleiding.

Taakomschrijving:

  • Als onderdeel van ons diagnostisch centrum neem je intakes af en verricht je diagnostiek;
  • ondersteunend behandelaar tijdens SGGZ trajecten;
  • deelname aan multidisciplinaire overleg;
  • actieve inbreng tijdens het cliëntenoverleg:
  • intakes meekijken met behandelaren, daarna zelfstandig overnemen;
  • zelfstandig behandelingen uitvoeren in de BGGZ; 
  • co-trainer van diverse groepsbehandelingen (bijv. assertiviteitstraining, running therapy, zelfbeeld, mindfulness).

Werken bij Psycholoog Nederland:
Psycholoog Nederland is te omschrijven als een groeiende, jonge, dynamische, ruimdenkende en toegankelijke organisatie. We vinden het van belang om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen, zowel naar onze klanten als naar elkaar als collega´s. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken in een enthousiast team met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen hard samen. Regelmatig organiseren we onderling activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.

Solliciteren:
Voor meer informatie over de vacature kan je een e-mail sturen naar hr@psycholoognederland.org. Bij interesse in de vacature zien we graag je motivatiebrief en cv tegemoet.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864