PSYCHOTHERAPEUT UTRECHT 

VACATURE PSYCHOTHERAPEUT UTRECHT 

Psycholoog Nederland is op zoek naar een betrokken, gedreven psychotherapeut voor onze prachtige locatie in de binnenstad van Utrecht. Deze locatie gaat volgend jaar nog verder uitbreiden en daarom hebben we iemand nodig die enthousiast wordt van het idee om in een groeiende organisatie de wijze van zorg bieden verder vorm te geven. Denk hierbij aan het maken van een verdiepingsslag op het gebied van behandeling bij persoonlijkheidsproblematiek, het opzetten van behandelmodules, het vormgeven van beleid en een focus op leren binnen de organisatie. Daarnaast ben je regie- en uitvoerend behandelaar en supervisor voor de GZ-psychologen. Hoe je deze functie precies gaat invullen, bespreken we samen. 

WERKEN BIJ PSYCHOLOOG NEDERLAND
Wat maakt werken bij ons zo leuk? ‘De gezellige sfeer’ is het eerste antwoord dat de meeste collega’s je zullen geven. We vinden het namelijk belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen, zowel naar onze cliënten als naar elkaar als collega´s. Psycholoog Nederland is te omschrijven als een groeiende, dynamische, ruimdenkende en toegankelijke organisatie, waardoor er veel mogelijk is. Als je het leuk vindt, is er de gelegenheid om gezamenlijk aan het bedrijf te blijven bouwen. Denk hierbij aan interessante projecten, deelname aan werkgroepen en het leveren van input vanuit je eigen expertise. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken in een enthousiast team met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen hard samen. Regelmatig organiseren we onderling activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.

JIJ

  • bent BIG geregistreerd psychotherapeut;
  • beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • hebt kennis van en ervaring met behandelen van cliënten met persoonlijkheidsstoornissen, angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen, trauma- en stressgerelateerde stoornissen, et cetera;
  • hebt ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek;
  • het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s kan onderdeel uitmaken van de procedure om in aanmerking te komen voor de functie.

WIJ
Psycholoog Nederland is een GGZ-instelling waar cliënten in de BGGZ en SGGZ ambulant behandeld worden voor angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen, trauma- en stressgerelateerde stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen (m.n. cluster B en C). Onze mission statement is problemen en oplossingen van een cliënt zo dicht mogelijk tot elkaar brengen. Dat doen wij vanuit onze visie: zorg ervoor dragen dat mensen goed, snel en adequaat geholpen worden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar de staffuncties en diverse behandelteams gesitueerd zijn. In onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn behandelteams werkzaam. De behandelteams bestaan uit een klinisch psycholoog, GZ- en basispsychologen en PioG’s. Tevens werken we samen met een freelance psychiater en een twintigtal freelance GZ- en basispsychologen verspreid door het hele land.

VERGOEDING EN ARBEIDSVOORWAARDEN
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Salariëring is in salarisschaal FWG 70. 

ENTHOUSIAST?
Bel, mail, app als je vragen hebt. Je kunt hiervoor contact opnemen met Luchie Klein Twennaar (directeur) op 06-53116983 of met Jan-Reindert Voogdt, (Klinisch Psycholoog en manager zorg.

Bij interesse zien we graag je motivatie en cv tegemoet op hr@psycholoognederland.org.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.