Annuleren afspraak/no-show

NO-show beleid per 1 januari 2024

De kosten van een no-show bedragen €95 en is van toepassing op alle afspraken. Wanneer je minder dan 48 uur vóór de afgesproken tijd afzegt, brengen wij (ongeacht de reden van annulering) deze kosten in rekening. Afspraken op maandag dien je vóór vrijdag 17.00 uur te annuleren. Deze kosten kun je niet declareren bij je zorgverzekering en moet je zelf betalen.

Bij gezondheidsklachten is het mogelijk om een individuele afspraak om te zetten naar een (beeld) belafspraak om de gezondheidszorg te waarborgen. Hierdoor kan de afspraak alsnog doorgaan.

Wij streven bij Psycholoog Nederland naar korte wachttijden, zodat onze cliënten zo snel mogelijk geholpen kunnen worden. Ook vinden wij continuïteit van de afspraken belangrijk voor het slagen van het behandeltraject. Door het niet op tijd afzeggen of niet komen opdagen op je afspraak kunnen wij voor dat moment geen andere cliënt meer inplannen.  Hiernaast maken wij kosten die we niet in rekening kunnen brengen bij de zorgverzekeraar.

Het kan voorkomen dat je jouw afspraak toch wil afzeggen. Doe dit dan op tijd zodat wij nog een andere client kunnen inplannen. Afzeggen kan alleen via ons Customer Care Center en niet via de behandelaar. Het Customer Care Center is bereikbaar via de mail (info@psycholoognederland.org) of telefonisch via 085-0645864

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.