Aimée Burggraaff

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

In mijn benadering ben ik respectvol, positief en praktisch ingesteld. Mijn behandelingen zijn resultaatgericht om zodoende concreet vooruitgang te boeken en je snel op het niveau te krijgen waar jij wilt komen. Hierbij vind ik het belangrijk om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Tevens zal ik je waar nodig een spiegel voorhouden.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Tijdens het intakegesprek is er een gelegenheid om met elkaar kennis te maken en te inventariseren welke klachten je ervaart. Daarna bespreek ik samen met je welke behandeling het best past bij jou. Mijn werkwijze is open en helder, waarbij ik het prettig vind om van je te horen wat wel of niet bij je past. Het is mijn doel om je te begeleiden bij het ontwikkelen van handvatten, zodat je je in de toekomst gesterkt voelt om zelf je krachten en sterke kanten in te zetten.

De behandelwijze die ik hanteer is een combinatie van evidence based protocollaire behandelingen, zoals cognitieve gedragstherapie. Tevens hanteer ik een oplossingsgerichte insteek. Dit houdt in dat de interventies erop gericht zijn je aandacht te verleggen naar juist de momenten waarop het anders of beter is, waardoor (meer) oplossingen mogelijk worden. We zullen ons minder richten op het probleem en meer richten op wat je graag voor het probleem in de plaats wilt.

Opleiding

Master medische psychologie aan de Universiteit van Tilburg

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.