Carolien Wijker

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam Amsterdam

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (PioG)

Mijn naam is Carolien en ik ben sinds 2012 werkzaam als psycholoog. Ik vind het belangrijk om samen met jou op zoek te gaan naar een behandelvorm die bij jou past, waarin jij je vrij voelt om je problemen en zorgen te delen en er voldoende ruimte en veiligheid is om te werken aan jouw doelen.

Ervaring

Ik heb in de afgelopen jaren in diverse praktijken gewerkt; van grote GGZ-instellingen tot kleinere privé praktijken. Ik heb veel kennis en ervaring met de doelgroep volwassenen met autisme, maar ik heb de laatste jaren ook kennis en ervaring op kunnen doen met een bredere doelgroep; met name (jong)volwassenen met somberheid en angstklachten en/of klachten op gebied van overspanning en identiteitsproblemen. 

Opleidingen

In 2022 ben ik gepromoveerd op een onderzoek waarin de effecten van dier ondersteunde interventies (met therapie honden) zijn onderzocht bij volwassenen met autisme. Voorts ben ik geregistreerd yoga- en sportdocent en heb ik veel affiniteit met beweging en lichaamsgerichte werkvormen, die ik dan ook graag inzet in de behandeling. Momenteel doe ik de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.