Cecile van Beurden

Lekstraat 84, 1079 EP AmsterdamOnline

“Ik help je verder om je weer vrijer en veiliger in je lichaam en hoofd te voelen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mensen omschrijven mij als open, empathisch, compassievol, opmerkzaam, doortastend en oprecht. Ik krijg van cliënten terug dat zij zich veilig en gezien voelen bij mij. Een goede vertrouwensband vind ik een essentieel in de therapeutische relatie. Ik nodig je uit om jezelf echt te laten zien en ben ik open en eerlijk over wie ik ben. Daarnaast mag er ook gelachen worden. Humor en lichtheid kunnen ons op lastige momenten in ons leven de veerkracht geven om ook dit te doorstaan en de pijn te verzachten.

Ik help mensen graag te luisteren naar wat hun lichaam hen te vertellen heeft. Wanneer het jou verder kan helpen breng ik je aandacht hier ook naar toe en help ik je gewaar te worden van wat er van binnen speelt. Het gewaarworden, actief voelen en gedoceerd leren toelaten is naar mijn idee wat ‘acceptatie’ in de praktijk betekent. Het op een meer adaptieve manier leren verhouden tot je eigen gevoelens zie ik als een essentiële levenskunst en kan de relatie met jezelf en anderen verrijken.

Tijdens de behandeling streef ik ernaar jouw persoonlijke doelen te ontdekken en daag ik je uit om regie te nemen over jouw proces. Maatwerk vind ik hierin belangrijk. Elk mens heeft een eigen levensverhaal, een eigen leergeschiedenis en eigen kwaliteiten. Tijdens de therapie maak ik gebruik van verschillende technieken en therapiestromingen om een behandeling aan te bieden die bij jou past en jou echt verder helpt.

Opleiding

Ik heb de Master klinische psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit en ben geschoold in acceptance and commitment therapie (ACT), cognitieve gedragstherapie (CGT), eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), affect fobie therapie (AFT) en pain reprocessing therapy (PRT).

Klachten waarvoor je bij mij terecht kunt zijn onder andere: aanhoudende lichamelijke klachten (ALK, voorheen SOLK genoemd); stressgerelateerde klachten; stemmingsklachten; angstgerelateerde klachten; traumagerelateerde klachten; sterke gevoelens van schaamte, schuld en zelfverwijt; weinig zelfvertrouwen; omgaan met de moeilijkheden die kunnen ontstaan rondom hoogbegaafdheid.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.