Daan de Nobel

Prins Hendrikkade 193-C, 1011 TD Amsterdam

“Een belangrijke kernwaarde voor mij is gelijkwaardigheid.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Werkervaring

Ik ben in 2004 begonnen met het werken als GZ-psycholoog. Ik heb onder meer gewerkt als behandelaar in de GGZ, zowel in een specialistische setting als in de huisartsenpraktijk. Ik heb ook als behandelaar en behandelverantwoordelijke gewerkt in de forensische zorg, dat laatste zowel bij jeugd als volwassenen. Daarnaast heb ik voor de rechtbank persoonlijkheidsonderzoek verricht bij jeugdige verdachten en heb ervaring in de acute jeugdpsychiatrie. Kortom ik ben bekend met een breed veld binnen de geestelijke gezondheidszorg en heb veel ervaring met verschillende psychologische en psychiatrische problemen.

Over mij

Ik werk voornamelijk vanuit cognitief-gedragstherapeutisch kader, en maak gebruik van inzichten uit andere benaderingen. Een belangrijke kernwaarde voor mij is gelijkwaardigheid. Dat uit zich bij mij in een geïnteresseerde en respectvolle houding. Daarnaast zal ik problemen ook niet zwaarder maken dan ze zijn en vind ik het belangrijk dat de cliënt zelf actief is in de aanpak van zijn/haar/hun problemen. In mijn persoonlijk leven houd ik erg van sporten zoals tennis, en van muziek maken.

Opleiding

Klinische Psychologie Universiteit van Amsterdam
Postmaster opleiding tot GZ-psycholoog
EMDR
CBASP (een behandelmethode voor chronische depressie)

Gegevens

AGB: 94013919
BIG: 89065329525

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.