Floor Lohman

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Ik ben transparant, niet oordelend, rustig en betrokken. Daarnaast is er bij mij ook ruimte voor een lach of een grapje tussendoor. 


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

 

Over mij (WO-psycholoog)

Mijn naam is Floor Lohman, ik geloof in behandelen met als basis de vertrouwensband tussen cliënt en therapeut. Ik ben transparant, niet oordelend, rustig en betrokken. Daarnaast is er bij mij ook ruimte voor een lach of een grapje tussendoor. 

Mijn hart ligt bij het persoonsgericht behandelen, waarbij ik samen met jou op onderzoek ga naar wat jou heeft gevormd tot wie je nu bent. Daarbij kijken we naar oude patronen, of deze jou nog dienen op dit moment. Ook hebben we aandacht voor gevoelens en wat jouw behoeften daarin zijn. Op deze manier kom je weer in contact met jouw ware zelf. Je krijgt ruimte om te zijn wie je bent, zonder oordelen. Ik geloof hiernaast dat het belangrijk is om aandacht te hebben voor het lichaam, wat daarin ligt opgeslagen, en dit te betrekken bij de behandeling. 

Werkwijze

Mijn werkwijze is persoonsgericht, warm en betrokken. Middels schematherapie kijken we naar de dieperliggende patronen en gevoelens. Middels ACT-therapie kunnen we aan de slag gaan met jouw psychologische flexibiliteit, het accepterend en niet oordelend zijn naar jezelf en weer in jouw kracht komen te staan.

Hiernaast maak ik gebruik van technieken uit lichaamsgerichte therapieën en trauma sensitive yoga. Ik werk met evidence based therapievormen en gebruik de technieken flexibel, voortdurend in de gaten houdend wat het beste past om waar nodig bij te sturen of pas op de plaats te maken.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.