Frederiek Speckens

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

“Door samen beter te begrijpen welke ervaringen belangrijk voor jou zijn geweest en hoe deze nu jouw emoties, gedachten en gedrag beïnvloeden, hoop ik dat jij de handvatten krijgt om je klachten aan te gaan pakken.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Frederiek en ben opgeleid als neuropsycholoog. In ons eerste gesprek is er voor jou de ruimte te vertellen wie jij bent, waar je tegen aan loopt en wat voor jou belangrijk is in behandeling. Ik vind het belangrijk dat jij voelt dat alles bespreekbaar is. De behandeling is een overeenstemming en actieve samenwerking en met mijn open en empathische houding bied ik je de ruimte jouw klachten te gaan onderzoeken. Door samen beter te begrijpen welke ervaringen belangrijk voor jou zijn geweest en hoe deze nu jouw emoties, gedachten en gedrag beïnvloeden, hoop ik dat jij de handvatten krijgt om je klachten aan te gaan pakken. Samen kijken we hoe jij weer in balans komt en anders met dingen leert omgaan, om zo disfunctionele patronen te doorbreken. Ik maak hierin gebruik van evidence based behandeltechniecken, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT). 
 

Opleiding

Bachelor Psychologie Universiteit Utrecht 
Master Klinische Neuropsychologie Vrije Universiteit Amsterdam

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.