Jessie van Rijn

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

“Mijn werkwijze is respectvol, ik laat mensen in hun waarde, maar kan direct en to-the-point zijn wanneer dit nodig is.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Jessie en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog en regiebehandelaar bij Psycholoog Nederland. Daarnaast ben ik vestigingsmanager van locatie Amsterdam. Binnen mijn werk als psycholoog vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen om hun problemen en zorgen te delen. We creëren een veilige omgeving om samen klachten te verminderen en patronen te doorbreken. Mijn werkwijze is respectvol, ik laat mensen in hun waarde, maar kan direct en to-the-point zijn wanneer dit nodig is.

 

Opleiding

Mijn opleiding is begonnen aan de Universiteit van Amsterdam, bachelor Psychobiologie. Vervolgens heb ik de master Klinische Neuropsychologie aan Leiden Universiteit gedaan. Na een aantal jaar werken als basis-(neuro)psycholoog (gedeeltelijk in loondienst, gedeeltelijk als ZZP´er), heb ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog gedaan binnen Psycholoog Nederland. Na 2 jaar heb ik de opleiding succesvol afgerond en sindsdien ben ik op locatie Amsterdam zowel binnen de Basis-GGZ als de Specialistische-GGZ werkzaam als GZ-psycholoog en regiebehandelaar.

Gegevens

AGB: 94108187
BIG: 79928730425

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.