Lorenza van den Berg

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072RG Amsterdam

“Samen zullen wij stilstaan bij het uiten van gevoelens en het onder woorden brengen van gedachten die je mogelijk normaal gesproken voor jezelf houdt of uit de weg gaat”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Lorenza en ik hanteer met mijn rustige karakter een oplossingsgerichte- en actieve aanpak door gerichte en uitdagende vragen te stellen. Ook zal ik door inzet van cognitieve gedragstherapie je begeleiden bij het positiever en/of realistischer evalueren van eigen gedragingen en omstandigheden. Daarbij zullen wij samen gedachten omvormen naar meer helpende- en geruststellende gedachten. Ook zal ik je stimuleren om meer stil te staan bij tevredenheid, waardering, en positieve aspecten van het leven. Tijdens mijn therapiesessies behandel ik uiteenlopende klachten, waaronder angst en depressie. Ik pas methoden en technieken toe die bij mijn cliënten effectief zijn gebleken en ook wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Wanneer je psychologische hulp zoekt voor het verwerken van één traumatische ervaring dan kan ik je helpen. Dit doe ik met behulp van o.a. EMDR-therapie. Samen zullen wij stilstaan bij het uiten van gevoelens en het onder woorden brengen van gedachten die je mogelijk normaal gesproken voor jezelf houdt of uit de weg gaat. Ik creëer dan ook graag een veilige ruimte waarin deze gevoelens en gedachten gedeeld kunnen worden.

Opleiding

Master Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.