Michelle Boeckhout

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

“Asking for help is always a sign of strength”- Michelle Obama


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Mijn naam is Michelle Boeckhout en ik ben werkzaam als psycholoog. Wat goed dat je je bij Psycholoog Nederland hebt aangemeld of overweegt om dat te doen. Het kan best spannend zijn om een traject bij een psycholoog te starten. Daarom vind ik het belangrijk om vanaf het begin verbinding en betrokkenheid te creëren zodat een vertrouwde, open sfeer ontstaat en we samen doelgericht aan de slag kunnen gaan.

 

Werkwijze

Ik maak gebruik van wetenschappelijk effectief bewezen behandeltechnieken en vind het van belang om mijn kennis hierover continu te blijven ontwikkelen. Dit doe ik onder andere middels cursussen en het lezen van boeken. In het toepassen van de behandeltechnieken zelf ben ik flexibel, want ik vind het erg belangrijk om op maat gemaakte sessies en behandeltrajecten aan te bieden om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij jouw behoeften en doelen. Ook vind ik het van belang om positiviteit mee te brengen. Dit doe ik onder andere door uit te gaan van jouw veerkracht, oplossingsgericht te werken en aandacht te houden voor wat goed gaat en wat jouw kwaliteiten zijn. 

 

Opleidingen 

  • Bachelor psychologie, studiepad klinische psychologie en kind- en jeugdpsychologie, Universiteit Utrecht;
  • Master gezondheidszorgpsychologie, track klinische psychologie, Universiteit van Amsterdam;
  • Basiscursus cognitieve gedragstherapie (CGT);
  • Basiscursus Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.