Richard Hectors

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Richard. Sinds 9 jaar ben ik werkzaam als therapeut. Ik heb bij verschillende instellingen met diverse problematiek gewerkt (angst, depressie, paniek, PTSS, ADHD, verslaving, chronische pijn- en vermoeidheidsklachten). In deze tijd heb ik ervaring opgedaan met verschillende behandelmethoden zoals Cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en mindfulness.  


Naast mijn werk hou ik mij met allerlei andere dingen bezig. Ik hou van sporten (zoals crossfit en squash), ben ik veel met muziek bezig (ik zing graag en bezoek soms concerten) en ik spreek graag met vrienden en familie af. Ik laad echt op van sociale contacten, maar ik vind het soms ook fijn om mij terug te trekken in mijn appartementje in Amsterdam. 

Werkwijze


Mensen omschrijven mij als rustig, open, betrouwbaar en nieuwsgierig. Elk persoon heeft een eigen verhaal en ik ben altijd benieuwd wie de persoon achter het verhaal is. Dat gaat veel verder dan alleen de problematiek. Graag ga ik samen met jou in gesprek om erachter te komen wat er aan de hand is en hoe ik je kan helpen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende wetenschappelijk bewezen behandelmethoden. Ik hou daarbij rekening met wat goed bij jou en je hulpvraag past.

Opleiding

 

  • Master Sociale Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam

  • Master Klinische Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam

  • Basis- en vervolgcursus Cognitieve Gedragstherapie (CGT)

  • Basiscursus Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

  • Cursus Motiverende Gespreksvoering   

  • Voice Dialogue

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.