Tamara Renaud

Prins Hendrikkade 193-C , 1011TD Amsterdam

Mijn werkwijze is respectvol, betrokken en kritisch zonder te oordelen. Ik vind het waardevol om mensen te kunnen helpen om hun eigen mogelijkheden en krachten weer aan te spreken!


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Werkervaring

Ik heb bij diverse GGZ instellingen gewerkt met cliënten met uiteenlopende klachten, waaronder angst, depressie en burnout. Na het afronden van mijn studie psychologie aan de UVA (2001) heb ik een mij verder gespecialiseerd tot GZ-psycholoog (2007). Ik heb een basis opleiding gedaan tot mindfulness trainer bij See True (2011) en de vervolgopleiding afgerond in 2016 bij het Centrum Voor Mindfulness (CVM). In 2018 heb ik de trainers opleiding voor Mindfulness Based Compassionate Living (MBCL) afgerond en in 2019 de opleiding voor Mindful Parenting trainer. Daarnaast heb ik diverse verdiepingscursussen gedaan op gebied van Mindfulness en ACT. Na afronding van de EMDR (basis + vervolg) opleiding, ben ik mij momenteel aan het specialiseren tot EMDR practitioner.

In mijn behandelingen als therapeut en coach, werk ik met methodieken uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, Acceptance and commitment therapy (ACT) en EMDR.

Over mij

Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam en ben moeder van twee kleine mannetjes. Naast aandacht voor mijn gezin, vind ik het belangrijk om verbinding te houden met mijzelf. Beoefening van yoga en hardlopen helpt mij hierbij. Ook neem ik regelmatig de tijd om even ‘stil te staan’.

Opleiding

  • Ik ben BIG-geregistreerd Gz-psycholoog
  • Ik ben geregistreerd als categorie 1 lid van de Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN)
  • Ik ben aangesloten bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN)
  • Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidspsychologie (NVGzP)

Gegevens

AGB: 94008018
BIG: 79066863725

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864