Tamara Renaud

Prins Hendrikkade 193-C , 1011TD Amsterdam

Mijn werkwijze is respectvol, betrokken en kritisch zonder te oordelen. Ik vind het waardevol om mensen te kunnen helpen om hun eigen mogelijkheden en krachten weer aan te spreken!


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Werkervaring

Ik heb bij diverse GGZ-instellingen gewerkt met cliënten met uiteenlopende klachten, waaronder angst, depressie en burnout. Vanaf 2018 ben ik volledig voor mijzelf gaan werken. Als  ZZP ‘er ben ik verbonden aan Psycholoog Nederland en doe ik daarnaast behandelingen voor mijn eigen praktijk.

Na het afronden van mijn studie psychologie aan de UVA (2001) heb ik een mij verder gespecialiseerd tot GZ-psycholoog (2007). Ik heb een basis & vervolgopleiding voor Mindfulnesstrainer gedaan. En daarna nog een aantal verdiepingsopleidingen op dit gebied zoals de compassie training en de opleiding voor Mindful Parenting trainer. Ik heb de EMDR (basis + vervolg) opleiding gedaan. Momenteel ben ik mij meer aan het verdiepen in de schemagerichte therapie.

In mijn behandelingen werk ik met methodieken uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, Acceptance and commitment therapy (ACT), schemagerichte therapie en EMDR.

Over mij

Ik woon in Amsterdam en ik ben moeder van twee zoons. Naast aandacht voor mijn gezin, vind ik het belangrijk om verbinding te houden met mijzelf. Beoefening van yoga en hardlopen helpt mij hierbij. Ook neem ik regelmatig de tijd om even ‘stil te staan’.

Opleiding

  • BIG-geregistreerd GZ-psycholoog
  • Geregistreerd als categorie 1 lid van de Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN)
  • Aangesloten bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN)
  • Aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)

Gegevens

AGB: 94008018
BIG: 79066863725

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.