Meryem Akalin

Zuidzijde haven 39, 4611 HC Bergen op Zoom

Geen enkel onderwerp is voor mij taboe, bij mij is alles bespreekbaar.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Meryem Akalin. Afgestudeerd kind- en jeugdpsycholoog, maar tevens werkzaam in de volwassenpsychologie. 

Ik ben opgegroeid in 2 culturen (de Turkse en Nederlandse cultuur). Hierdoor weet ik dat het opgroeien in twee culturen erg veel voordelen met zich meebrengt, maar soms ook moeilijkheden.

Niet alleen mijn werkervaring draagt bij in mijn behandelingen, maar ook mijn persoonlijke ervaring in de hulpverlening. Doordat ik ook aan de andere kant van de tafel heb gezeten, weet ik hoe belangrijk het is om een goede vertrouwensrelatie te hebben met je behandelaar. Daarnaast weet ik hoe spannend het kan zijn om je kwetsbaarheid te tonen en ik zal dan ook altijd jouw tempo hierin volgen. Geen enkel onderwerp is voor mij taboe, bij mij is alles bespreekbaar. 

Werkwijze

Kenmerken voor mijn manier van behandelen zijn dat ik: 

Invoelend en respectvol, maar ook eerlijk en direct ben. Het staat tijdens de sessies bij mij voorop om je erkenning te geven in wat je doet, denkt en voelt. Daarnaast kunnen er ook gesprekken zijn die je confronteren of die je confronterend vindt. Ik zal daarin echter altijd respectvol zijn en het tempo aanhouden waarbij je comfortabel en veilig voelt. 

Aansluit bij wat je nodig hebt. Tijdens de sessies sta jij centraal. Dit houdt in dat ik de sessies afstem op jou en je hulpvraag. Ik vind onze werkrelatie erg belangrijk. Het grootste onderdeel hiervan in vertrouwen. Soms kan het even duren voordat je je op je gemakt voelt en je kwetsbaar durft op te stellen. Dit is heel normaal en ik begrijp dat dit soms tijd kost. 

Werk vanuit wetenschappelijke methodieken. Zelf werk ik graag met onderdelen uit de schematherapie en cognitieve gedragstherapie. Met de methodieken kunnen we je gedrag, gevoelens en gedachten beter onderzoeken en hier dieper op ingaan. Mochten deze methodieken niet bij je aansluiten, kunnen we natuurlijk altijd op zoek gaan naar manieren die beter bij je aansluiten! 

 

Werkervaring

  • Master Kind- en jeugdpsychologie.
  • Ik ben werkzaam geweest in zowel de basis als specialistische ggz en werk momenteel in een eetstoorniskliniek. 

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.