Anissa el Farkouchi

Hondsdonk 58, 4824 CG Breda

Zelfkennis is het begin van zelfverbetering.  


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Als psycholoog wil ik je graag helpen met het leren kennen van jezelf en het onderzoeken waar je krachten en mogelijkheden liggen. Aandacht voor onderliggende problematiek speelt hierbij een grote rol, om vervolgens inzicht te geven in je ‘denken en doen’ en hoe om te leren gaan met je emoties. Door mijn werkervaring in de psychologische en medische zorg ligt mijn kracht in het horen en zien van hetgeen wat niet altijd meteen zichtbaar is. Ik ben 12 jaar werkzaam geweest in de huisartsenzorg wat mij een bredere kijkt geeft op de klachten. Lichamelijke en psychische aandoeningen komen vaak samen voor en kunnen elkaar wederzijds beïnvloeden, wat maakt dat een geïntegreerde benadering van belang is.

In mijn praktijk maak ik gebruik van effectieve en bewezen methode en kijk ik verder dan alleen een diagnose. Ik bied je graag een veilige en warme omgeving waar jij je verhaal kunt doen.

Werkervaring

Sinds 2019 ben ik als psycholoog werkzaam bij Changes GGZ, een instelling gericht op verslavingsproblematiek en eetstoornissen, met als grootste focus op de onderliggende problematiek. De behandeling bestaat uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psycho-educatie en systeemtherapie.

Opleiding

  • Master klinische psychologie – Universiteit van Tilburg.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.