Sammya Massoud Kahsay

Rijnzathe 12, 3454PV De MeernOnline

You live and you learn


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Je loopt vast en zoekt hier hulp bij. Soms weet je precies waar je aan wilt werken en in andere gevallen is het lastig om een beginpunt te vinden. Tijdens de behandeling gaan we samen kijken naar de patronen die je in het leven hebt ontwikkeld en die er op dit moment voor zorgen dat je vastloopt. Tijdens deze zoektocht is er oog voor jouw wensen en behoeften. Daarna onderzoeken we hoe je dit kunt realiseren. Het doel is dat jij weer in je kracht komt te staan en eigenaarschap ervaart over jouw leven.

Ik werk online en heb een locatie in Utrecht.

Werkwijze

Mijn werkwijze is persoonsgericht, waarbij ik verder kijk dan de gestelde diagnose. Ik werk met enthousiasme, empathie en transparantie. In onze werkrelatie probeer ik een veilige plek te creëren waar alles besproken mag worden, een plek waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Ervaring

Van voorgaande cliënten heb ik geregeld teruggekregen dat ik een warme en vriendelijke houding heb, maar ook confronterend kan zijn waar het nodig is. Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde behandelvormen, zoals schematherapie, acceptance and commitment therapy (ACT) en cognitieve gedragstherapie, en heb een cultuursensitieve houding. Therapie kan bij mij in het Nederlands, Engels en Tigrinya.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.