Tamara de Tourton

Van Beuningenstraat 37, 2582 KG Den Haag

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

‘Bij jou voel ik mij veilig, dit heb ik nog nooit aan iemand durven vertellen’ hoor ik regelmatig van cliënten. Dat komt doordat ik het leven met een knipoog probeer te bekijken. Zelfreflectie en humor zijn karaktereigenschappen die daarvoor erg belangrijk zijn en die ik vaak inzet. En ik ga met een persoonlijke, duidelijke manier om met cliënten, zonder te oordelen. Dat creëert een veilige omgeving waar wij samen kunnen werken aan de klachten. Daarbij houd ik rekening met eventuele wensen en het persoonlijke tempo van de cliënt. Met behulp van praktische oefeningen zoals een rollenspel, oefeningen voor thuis en gedragsoefeningen werken wij samen aan een oplossing voor de klachten. Het is daarbij belangrijk om de sterke kanten van iemand te benadrukken waardoor we kunnen werken aan een nieuwe goede balans in het leven van de cliënt. Ik pas in mijn behandelingen oa EMDR en cognitieve gedragstherapie en maak gebruik van gedragsexperimenten en allerlei oefeningen om de ontspanning te bevorderen..

Opleiding

Universiteit Leiden: doctoraal psychologie, afstudeerrichting klinisch.
Alba Academie: 2-jarige Senior Coach Opleiding met systeem opstellingen.

Werkervaring

OWHS, Specialistische GGZ, locatie Den Haag.
In deze instelling worden cognitieve en oplossingsgerichte therapieën toegepast. De individuele
behandelingen richten zich op trauma’s, angsten, depressie, relatieproblemen, burn-out, verschillende persoonlijkheidsstoornissen en systeemtherapie. Daarnaast geef ik groepstraining zoals DGT (dialectische gedragstherapie; emotie-regulatie) en groepstherapie zoals de stabilisatiecursus voor cliënten met een verleden van misbruik en mishandeling. Deze cursus is vooral geschikt voor hen met een borderline persoonlijkheidsstoornis.

POH-GGZ, locaties Den Haag (5 huisartsen).
Als Praktijkondersteuner Huisartsen Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) ben ik het voorportaal voor het eventueel doorverwijzen naar de Basis GGZ of Specialistische GGZ. De behandelingen richten zich op kleinere problemen, die een disbalans veroorzaken in iemands leven. Daarnaast behandel ik trauma gerelateerde aspecten.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.