Lotte de Wilde

Albert Joachimikade 3, 4461 BG Goes

Een omgeving waarin jij je veilig voelt, vind ik belangrijk.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Sinds 2015 werk ik met veel liefde en toewijding als psycholoog. In onze sessies vind ik het belangrijk om met jou als cliënt mee te lopen, om samen het ontstaan van je klachten te onderzoeken, nieuwe invalshoeken te verkennen en een plan te maken om je kracht terug te vinden. Een omgeving waarin jij je veilig voelt, vind ik belangrijk. Er is ruimte voor humor, maar ik deins er ook niet voor terug om waar nodig een spiegel voor te houden. 

Werkwijzen

Ik ben opgeleid in cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie en ACT. In mijn behandeloverwegingen neem ik zoveel mogelijk uitkomsten van (recent) wetenschappelijk onderzoek mee.

Opleiding

In 2010 heb ik in Rotterdam mijn masterdiploma Klinische Psychologie behaald. Vervolgens heb ik een promotietraject doorlopen en ben ik in 2015 gepromoveerd. In 2020 heb ik mijn diploma als GZ-psycholoog behaald en sindsdien behandel ik voornamelijk mensen met angst-, somberheids-, trauma gerelateerde en pijnklachten. 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.