Daphne Geerts

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum

“Ik geloof erin dat jij je mooiste leven kan leven; als jij jezelf begrijpt, waarom je doet zoals je doet. Dat je dit ook kan voelen in je lichaam. En dat je hiermee op een praktische manier, in het dagelijks leven mee aan de slag mag gaan om gelukkig te zijn”.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Daphne en ik ben werkzaam als Social Worker bij Psycholoog Nederland. Sinds 2009 ben ik werkzaam binnen de GGZ. Ik heb afgelopen jaren veel verschillende ervaringen opgedaan, zowel in behandel setting als daarbuiten. Ook heb ik 3 jaar lang gewerkt als therapeut binnen de verslavingszorg. Ik geloof erin dat jij je mooiste leven kan leven; als jij jezelf begrijpt, waarom je doet zoals je doet. Dat je dit ook kan voelen in je lichaam. En dat je hiermee op een praktische manier, in het dagelijks leven mee aan de slag mag gaan om gelukkig te zijn

Ik hoop jou hierin met mijn collega’s te kunnen ondersteunen dus niet alleen maar praten, maar ook echt in beweging te komen door middel van oefeningen en opdrachten. Om op deze manier gelukkig te zijn.

 

Werkwijze  

Ik vind humor belangrijk want dat helpt soms bij het relativeren. Weet ook dat ik recht door zee kan zijn en je kan confronteren, maar je zult ervaren dat het je verder gaat helpen.

Laten we oprecht zijn en elkaar echt zien, zodat we vanuit deze basis een plan kunnen maken dat jij stap voor stap mag gaan uitvoeren. 

Ik geloof erin dat Mindfulness, meditatie, ademwerk en lichaamsgericht werken hier een mooie toevoeging in kunnen zijn.  Laten we het samen gaan uitzoeken wat bij jou past en welke nieuwe dingen jou kunnen gaan helpen. 

 

Opleiding

-Sociaal Pedagogische Hulpverlening 
-Mindfulness trainer
-Adem- en lichaamsgerichte coaching

 

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.