Eveline van der Burg

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum Hilversum

Therapie is hard werken, maar ik zie het ook vooral als een samenwerking waarin we samen op een laagdrempelige manier aan de slag gaan.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Eveline van der Burg en ik ben werkzaam bij Psycholoog Nederland als GZ-psycholoog en regiebehandelaar. In mijn werk als psycholoog vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en zich vrij voelen om hun problemen en zorgen te delen.  In therapie gaan om te werken aan je klachten, bepaalde patronen waarin je bent vastgelopen of nare dingen die je hebt moeten mee maken in je leven vind ik vooral knap en dapper. Therapie is hard werken, maar ik zie het ook vooral als een samenwerking waarin we samen op een laagdrempelige manier aan de slag gaan.
 

Mijn ervaring

Mijn opleiding Klinische Psychologie heb ik gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ik een lange periode werkzaam ben geweest bij het Genderteam van het VUmc. De opleiding tot GZ-psycholoog heb ik gevolgd in Rotterdam.  Ik heb zowel ervaring opgedaan in de basis- als specialistische GGZ, waarbij ik met name heb gewerkt met mensen met (gender)identiteitsproblematiek, problemen op het gebied van seksualiteit, somberheids- en angstklachten. 
 

Opleiding

– Klinische Psychologie, Universiteit van Amsterdam
– Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog, RINO Rotterdam
– Basiscursus Systeemtherapie
– Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie
– Basiscursus Schematherapie, Anouk Weertman
– Basiscursus EMDR, EMDR-opleidingen Erik ten Broeke en Ad de Jongh
 

Gegevens

AGB: 94100974
BIG: 89920300425

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.