Femke Boomsma

Emmastraat 53a, 1213 AK HilversumUtrecht

“Je hebt twee mensen nodig om een niet werkend patroon tussen hen te laten ontstaan en maar 1 om dit te veranderen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Femke en ik ben systeemtherapeut. Wat doet een systeemtherapeut? 

Een systeemtherapeut werkt met jou en bijvoorbeeld je partner, je gezin, of je kind. Vaak ontstaan klachten ook in samenhang met je omgeving. Als jij bijvoorbeeld te moe bent, het niet meer volhoudt, wat zegt dit dan over jou in relatie met de mensen om je heen en de omstandigheden waar je in zit en hebt gezeten? 

Die klachten kunnen te maken hebben met patronen die tussen jou en anderen zijn ontstaan in het verleden en nu. We zoeken samen uit wat die patronen zijn en hoe we die een beetje bij kunnen sturen zodat je weer verder kunt.

Het kan handig zijn om degene met wie niet werkende patronen zijn ontstaan een keer mee te nemen. Hierbij kun je denken aan je partner, collega, vader/moeder, kind, vriend/vriendin. Systeemtherapie kan dus zowel individueel als samen met anderen. 

Met een aantal systeemgesprekken is de kans daarmee dat je klachten afnemen een stuk groter.  

Ervaring

Met mijn uitgebreide ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg (o.a. kinder- en jeugdpsychiatrie, eetstoornissen organisaties, huisartspraktijken), beschik ik over een brede kennis. Deze zet ik in om samen aan haalbare en concrete doelen te werken.

Naast deze praktische manier van werken gebruik ik mijn ervaring als EFT therapeut om patronen die niet meer werken bij te sturen.

EFT wat is dat?

EFT (Emotionally Focused Therapy) is een effectieve benadering die specifiek gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van relaties. Emoties worden op een rustige manier bespreekbaar waardoor de kern van relatieproblemen aangepakt kan worden en de verbinding tussen jullie herstelt.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.