Greetje van der Spoel

Emmastraat 53a, 1213AK Hilversum

“Ik vind het belangrijk dat we een vertrouwensband opbouwen en daarvoor is het nodig dat we elkaar eerst goed leren kennen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij 

Mijn naam is Greetje en ik werk als psycholoog bij Psycholoog Nederland. Als behandelaar wil ik samen met jou een veilige therapeutisch relatie opbouwen. Een relatie waarin je je veilig genoeg voelt om je problemen en zorgen te delen, maar ook een relatie waarin je kunt oefenen om dingen anders te doen. Ik vind het belangrijk dat we een vertrouwensband opbouwen en daarvoor is het nodig dat we elkaar eerst goed leren kennen. Ik heb ervaring in cognitieve gedragstherapie, schemagericht werken en EMDR.

Werkervaring

Na mijn afstuderen ben ik bij GGz Centraal werkzaam geweest. Dit is een instelling in de specialistische GGZ waar een breed scala aan psychiatrische problematiek wordt behandeld. Naast individuele behandelingen heb ik ervaring als groepstrainer opgedaan. Ik draaide een psycho-educatiegroep voor cliënten met ASS en een vaardigheden emotieregulatie groep. Ook deed ik diagnostiek gericht op ontwikkelingsproblematiek (ADHD en ASS) en intelligentie.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.