Jurgen Spruitenburg

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum

“Als behandelaar vind ik het prettig om samen met de cliënt op te sporen waar bepaalde patronen en klachten door zijn ontstaan en hoe dit het dagelijks leven beïnvloedt.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Als behandelaar vind ik het prettig om samen met de cliënt op te sporen waar bepaalde patronen en klachten door zijn ontstaan en hoe dit het dagelijks leven beïnvloedt. Het geeft me energie om anderen te helpen en mensen in hun kracht te zetten door blokkades in het voelen, denken en handelen op te sporen en te doorbreken. Ik heb een sterke overtuiging dat dit bij iedereen mogelijk is en probeer dit ook zo over te brengen, zodat obstakels in het leven beter hanteerbaar worden en makkelijker te begrijpen zijn. Ik heb ervaring opgedaan met onder andere cliënten met complex trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Hierdoor ben ik nog meer gaan verdiepen in de flexibiliteit van ons brein om ons aan situaties aan te passen en hoe dit te gebruiken op een goede manier in huidige omstandigheden.

 

Werkwijze

Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR, gericht op traumatische klachten, angstklachten, stemmingsklachten en persoonlijkheidsproblematiek.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.