Maria Angela Paparo

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum Hilversum

“Het streven is dat je vanuit je eigen kracht weer sterk in het leven komt te staan en de kwaliteit van het leven optimaliseert.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Mijn werkwijze is te omschrijven als empathisch, betrokken en transparant. Daarnaast heb ik een onbevooroordeelde houding en ben ik direct op momenten wanneer het nodig is. Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen beide zodat je je veilig genoeg voelt om alles te kunnen vertellen. Ieder persoon is uniek met een eigen verhaal en daarom zal het eerste gesprek een intake zijn waarbij ik de klachten en omstandigheden uitvraag. Daarnaast formuleren we samen een doel en zullen we tijdens de evaluaties in de gaten houden of we op de goede weg zitten en bijsturen waar nodig is. Soms ligt de oplossing in het vinden van nieuwe vaardigheden en soms is acceptatie van belang. Het streven is dat je vanuit je eigen kracht weer sterk in het leven komt te staan en de kwaliteit van het leven optimaliseert.

Opleiding

Master Klinische Psychologie, Universiteit van Amsterdam
Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie
Basis- en vervolgcursus Schematherapie

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.