Nicky Hogewind

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum

“Met een positieve en energieke insteek, en een vleugje humor en nuchterheid probeer ik jou zo goed mogelijk te helpen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Nicky en ik ben werkzaam als psycholoog op locatie Hilversum. Met een positieve en energieke insteek, en een vleugje humor en nuchterheid probeer ik jou zo goed mogelijk te helpen. Ik vind het belangrijk om te kijken naar jou als persoon en wat er speelt in je omgeving, elk persoon en elk verhaal is immers anders. Zo brengen we samen je klachten en omstandigheden in kaart en is er ook ruimte om te kijken naar de dingen die goed gaan en jou energie geven. Van mijn omgeving krijg ik terug dat ik toegankelijk ben, eerlijk en oplossingsgericht en dat ik kritische vragen durf te stellen wanneer nodig. Ik vind het belangrijk dat jij je gehoord voelt en dat we samen het traject in gaan om te kijken naar wat jou verder kan helpen. Ik spreek zowel Nederlands als Engels. 

 

Opleiding

Master Psychologie aan de Universiteit Utrecht

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.