Quirijn Bakker (tijdelijk niet beschikbaar)

Emmastraat 53 achter, 1213 AK Hilversum

“Ik vind het in de behandeling fijn om structuur en overzicht aan te brengen om vervolgens samen naar de gewenste situatie toe te werken. “


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Van collega’s en cliënten krijg ik terug dat ik mensen makkelijk op hun gemak kan stellen. Ik vind het in de behandeling fijn om structuur en overzicht aan te brengen om vervolgens samen naar de gewenste situatie toe te werken. Mijn werkwijze is daarmee praktisch en gericht op de hulpvraag van de cliënt. Dit doe ik door te luisteren, vragen te stellen en wanneer nodig te confronteren.

Werkervaring

– Meer dan 10 jaar werkzaam geweest bij grote multinational. Ervaring in het begeleiden van grote verandertrajecten, operationeel leidinggeven en coachen van management.
– Sinds enkele jaren werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. Eerder operationeel leidinggegeven bij Dokter Bosman, een GGZ-instelling. Nu geruime tijd werkzaam als psycholoog bij Psycholoog Nederland. Behandelen van diverse problematiek en geven van assertiviteitstraining.

Problematiek

Depressie, burn-out, sociale angst, paniek, gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis, hypochondrie, trauma/EMDR, specifieke fobie

Opleiding

– Doctoraal Arbeids- organisatie en personeelspsychologie aan de Rijks Universiteit Groningen.
– Klinische Psychologie aan de Open Universiteit

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864