Quirijn Bakker

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum

“Ik vind het in de behandeling fijn om structuur en overzicht aan te brengen om vervolgens samen naar de gewenste situatie toe te werken.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

 

Over mij

Van collega’s en cliënten krijg ik terug dat ik mensen makkelijk op hun gemak kan stellen, open ben, nieuwsgierig en persoonlijk. Ik vind gelijkwaardigheid enorm belangrijk in het contact en zie psychische klachten als iets waar iedereen in meer of mindere mate last van kan hebben. 

In de behandeling ga ik in eerste instantie met je goed onderzoeken wat er in je leven speelt, waar je graag naartoe zou willen en wat hetgeen je tegenhoudt om daar te komen. In sommige gevallen is het daarbij nodig om langer stil te staan bij je verleden en in andere gevallen kunnen we ons snel richten op je toekomst. Therapie is in veel gevallen hard werken; het betekent het opzoeken van moeilijke gevoelens, gedachten of gebeurtenissen, maar daar is juist de winst te behalen! Er is in de psychologie helaas niet één werkend medicijn, iedereen is uniek en daarom is het zo belangrijk dat er een behandelrelatie ontstaat waarbij we constant kunnen overleggen over de voortgang, we elkaar kunnen confronteren en waarbij jij aan het stuur zit van je proces, maar waarbij ik met je meeloop met een rugzak vol met behandelinterventies. Daarbij maak ik ook vaak gebruik van meer speelse behandelinterventies, om niet alles met ons hoofd te moeten beredeneren, maar ook te ervaren. 

Werkervaring

Ik werk sinds 2016 bij Psycholoog Nederland met veel plezier. Naast het behandelen vind ik het leuk om de organisatie ook te helpen met meer beleidsmatige zaken. Ik ben voorafgaand aan mijn werk als psycholoog bijna 10 jaar werkzaam geweest bij een grote multinational en heb ervaring opgedaan in het begeleiden van grote verandertrajecten, operationeel leidinggeven en coachen van management.

Ik ben opgeleid om uitgebreide diagnostiek te verrichten en diverse psychische klachten te behandelen zoals depressie, burn-out, sociale angst, paniek, gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis, hypochondrie/ziektevrees, trauma, milde verslaving, persoonlijkheidsproblematiek en zingevingsvraagstukken. 

Opleiding & therapievormen

Ik ben opgeleid tot GZ-psycholoog. Zowel een GZ-psycholoog als een gediplomeerd psycholoog heeft de opleiding psychologie met succes afgerond. Het voornaamste verschil in opleiding is dat een GZ-psycholoog na deze universitaire opleiding nog een 2 jarige verdiepingsopleiding heeft gevolgd. Een GZ-psycholoog mag, in tegenstelling tot een psycholoog, werken als onafhankelijke hoofdbehandelaar, is eindverantwoordelijke voor de zorgverlening van de cliënt  en staat hiermee ingeschreven in het BIG-register. 

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van een aantal therapievormen:

Registraties

AGB: 94114831
BIG: 19933117425

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.