Quirijn Bakker

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum

“Ik vind het in de behandeling fijn om structuur en overzicht aan te brengen om vervolgens samen naar de gewenste situatie toe te werken.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Van collega’s en cliënten krijg ik terug dat ik mensen makkelijk op hun gemak kan stellen. Ik vind het in de behandeling fijn om structuur en overzicht aan te brengen om vervolgens samen naar de gewenste situatie toe te werken. Mijn werkwijze is daarmee praktisch en gericht op de hulpvraag van de cliënt. Dit doe ik door te luisteren, vragen te stellen en wanneer nodig te confronteren.

Werkervaring

Bijna 10 jaar werkzaam geweest bij grote multinational. Ervaring in het begeleiden van grote verandertrajecten, operationeel leidinggeven en coachen van management. Nu geruime tijd werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg als psycholoog bij Psycholoog Nederland en ben ik in opleiding tot GZ-psycholoog. Ik behandel de volgende problematiek:  Depressie, burn-out, sociale angst, paniek, gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis, hypochondrie, trauma/EMDR, specifieke fobie, milde verslaving, persoonlijkheidsproblematiek en zingevingsvraagstukken.

Opleiding

– Doctoraal Arbeids- organisatie en personeelspsychologie aan de Rijks Universiteit Groningen.
– Klinische Psychologie aan de Open Universiteit
– GZ Opleiding bij Rino Opleidingsinstituut

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864