Sanne Groenink

Emmastraat 53a, 1213 AK Hilversum

“Ik zal je een luisterend oor bieden, maar waar nodig zal ik ook je gedachten uitdagen en je stimuleren om de doelen te bereiken die we gezamenlijk opstellen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Sanne en ik ben gz-psycholoog in Hilversum voor Psycholoog Nederland. Al op 16-jarige leeftijd werd mijn interesse gewekt voor psychologie en volgde ik hierin een vak op de middelbare school. Aan de UvA ben ik in 2005 afgestudeerd in Klinische Neuropsychologie aan de vakgroep Psychonomie, aangevuld met vakken vanuit de cognitieve en klinische psychologie. Bij de politie ben ik mijn loopbaan als psycholoog begonnen. Daarna heb ik als psycholoog onderzoeker bij defensie gewerkt en gekeken naar onder andere de rol van onbewuste processen in besluitvorming. Zowel bij de politie als tijdens de jaren die ik bij Slachtofferhulp werkte heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van traumaverwerking. Bij mij kun je ook terecht voor EMDR als behandelvorm bij trauma’s. Ik heb ook enige tijd in het bedrijfsleven gewerkt en teams aangestuurd en gecoacht. Hierdoor heb ik uitgebreide ervaring in het behandelen van werkgerelateerde problematiek. Voor uiteenlopende klachten kun je bij mij terecht.

Werkwijze

Mijn werkwijze omschrijf ik als ondersteunend, inlevend en waar nodig confronterend. Ik zal je een luisterend oor bieden, maar waar nodig zal ik ook je gedachten uitdagen en je stimuleren om de doelen te bereiken die we gezamenlijk opstellen. Verder zie ik een behandeltraject als iets wat we samen aanpakken en waarbij jouw inbreng van groot belang is en ik altijd open sta voor je feedback.

Tijdens een traject zal ik verschillende evidence-based methoden inzetten om samen met jou je doelen te bereiken. Ik werk volgens protocollen vanuit bijvoorbeeld de cognitieve gedragstherapie. Ik ben flexibel in mijn aanpak en kijk samen met jou naar behandelvormen die het beste aansluiten bij jouw klachten en jouw persoonlijkheid. Ik word gekenmerkt door mijn positieve instelling, waarbij ik het erg belangrijk vind om vooral uit te gaan vanuit jouw eigen kracht.

 

Gegevens

AGB: 94113250
BIG: 29932130825

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.