Sebastiaan Zelhorst

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum

Wil jij op een oplossingsgerichte wijze werken aan jouw problemen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Sebastiaan Zelhorst en ik ben werkzaam als behandelend GZ-psycholoog bij Psycholoog Nederland. Bij mij staat een oplossingsgerichte werkwijze centraal. Denken vanuit oplossingen dus en niet vanuit problemen. Ik heb ruime kennis van en ervaring met de behandeling van alle veel voorkomende psychologische problematiek. Wil jij dus op een oplossingsgerichte wijze werken aan jouw problemen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wat ik vaak terug krijg van cliënten en collega’s is dat ik goed rust kan brengen in mijn behandelcontacten. Mensen nemen mij vaak makkelijk in vertrouwen. Ik behandel onder andere depressie, burn-out, sociale angst, paniek, gegeneraliseerde angst, specifieke fobie.

Werkervaring

Ik heb mijn master klinische psychologie afgerond aan de universiteit van Utrecht. Naast mijn werk bij Psycholoog Nederland heb ik ervaring opgedaan als psycholoog bij de Penitentiaire Inrichting in Lelystad en heb ik gewerkt als coach bij projecten in samenwerking met de gemeente Utrecht.

Gegevens

AGB: 94113997
BIG: 39932399925

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.