Nicki Mano

Poolzeestraat 5, 8226 DA Lelystad Lelystad

Zet vandaag de volgende stap naar een gelukkig leven en neem contact met me op.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Nicki Mano, voluit Kamolluck Manokulanunta, geboren en getogen in Thailand. Daar ontdekte ik op jonge leeftijd de kracht van meditatie en mijn liefde voor filosofie. Tijdens mijn studie Japans maakte ik de overstap naar het vakgebied waar mijn hart ligt: psychologie. Als arbeids- en organisatiepsycholoog combineer ik mijn passie voor filosofie met mijn passie voor loopbaanplanning.

Ervaring

Nadat ik naar Nederland kwam, heb ik kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd, waarna ik begon met cognitieve gedragstherapie. Mijn expertise komt goed van pas in mijn werk als klinisch psycholoog. Ik heb die ervaring ook toegepast in mijn werk in een jeugdgevangenis, en het is de ideale achtergrond om Thaise en Aziatische Nederlanders te helpen.

 

Werkwijze

Als ervaren psycholoog heb ik al jarenlang mijn eigen praktijk. Dit maakt mij de eerste en enige Thaise psycholoog in Nederland. Mijn Thaise en Nederlandse achtergrond komen samen in mijn behandelingen. En juist omdat die twee culturen elkaar aanvullen en versterken, kan ik me richten op jouw gehele systeem. De westerse behandelmethoden richten zich op denken en handelen, terwijl de oosterse benadering gericht is op luisteren en voelen. Mijn houding is daardoor zeer cliëntgericht, zachter, met meer gevoel en geduld. En dat merk je.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.