Eva Witteveen

, Online

“The universe is not outside of you. Look inside yourself, everything that you want, you already are” – RUMI.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

 

Over mij

Bovengenoemde uitspraak van Rumi spreekt mij erg aan. Ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in jezelf aanwezig is. Wel kan het zijn dat je het gevoel hebt vastgelopen te zijn, dat je niet meer bij deze bron in jezelf kunt, of nog helemaal moet ontdekken wie je eigenlijk bent. Ik help je graag om daar mee in contact te komen.

Voor mij vormt de behandelrelatie het uitgangspunt voor de behandeling, waarbij ik het belangrijk vind dat je je veilig en op je gemak voelt. Dat jij je gehoord en gezien zult voelen, en er alle ruimte is voor jouw verhaal en jouw beleving. Vanuit deze basis kunnen we samen aan de slag om meer inzicht te krijgen in wat er speelt, welke factoren daarop van invloed zijn, op welke manier je nu met lastige situaties omgaat en waar je naartoe zou willen. Ik vind het belangrijk om stil te staan bij gevoel, bij wat jouw lichaam te vertellen heeft en bij belangrijke waarden in jouw leven.
 

werkervaring en werkwijze

Na mijn studie heb ik allereerst ervaring opgedaan bij de medische psychologie in het ziekenhuis en bij een revalidatiecentrum voor chronische pijnklachten. Deze ervaringen hebben mij gesterkt in de holistische visie, waarbij de mens als geheel wordt gezien en lichaam en geest niet als twee volledig losstaande concepten worden gezien. Ik vind het belangrijk om de hele persoon te zien, met alles wat daar invloed op heeft – ervaringen uit het verleden, persoonlijkheid, fysieke gezondheid, omgeving – en niet slechts de klachten waarmee iemand zich aanmeldt.
 
Met deze visie als basis ben ik gaan werken in de basis GGZ, waar ik al jaren met veel plezier werk met een veelzijdigheid aan klachten, waaronder somberheid, angst -en stressklachten, trauma, laag zelfbeeld en burn-out. In mijn behandelingen maak ik gebruik van verschillende behandelmethodieken die ik waar nodig met elkaar combineer en vaak aanvul met lichaamsgerichte oefeningen, mindfulness en ontspanningstechnieken.
 

opleidingen

  • Master Klinische Psychologie.
  • Cognitieve Gedragstherapie (CGT).
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT).
  • EMDR.
  • Schematherapie.
  • Ademcoach.
  • individuele Emotion-Focused Therapy (EFT).

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.