Jessica Bastiaansen

, Online

Herstel gaat over het opnieuw vinden van balans. Samen onderzoeken we welke vervolgstappen kunnen bijdragen aan het verbeteren van jouw mentale gezondheid.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Als behandelaar bied ik een luisterend oor, ik ben geduldig met een doorzettend karakter en een gezonde dosis humor. Binnen de behandeling werk ik met een praktische aanpak, waarbij ik cliënten empathisch confronteer en extra aandacht heb voor een gezonde leefstijl. Ik werk klachtgericht maar vind het tevens ook belangrijk om samen onderzoek te doen naar de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Binnen de behandeling help ik cliënten om meer bewustzijn te creëren in negatieve denkpatronen en om disfunctionele leefregels in te ruilen voor gezonde leefregels. Verder werk ik transdiagnostisch en doelgericht met ruimte voor persoonlijke inbreng.

Werkervaring

Als psycholoog ben ik werkzaam binnen de SGGZ waarin ik cliënten behandel met uitlopende problematiek zoals depressieve klachten, angstklachten en trauma gerelateerde klachten, zelfbeeld- en persoonlijkheidsproblematiek. Ik heb ervaring in het behandelen van volwassenen vanaf 18 jaar; alle diagnosegroepen behalve forensisch en primaire verslavingsproblematiek. Verder ben ik opgeleid in cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.