Marjam Afshari

, Online

Zelf problemen oplossen wil niet zeggen dat je het alleen moet doen.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Marjam Afshari. Ik heb de master klinische psychologie afgerond op de Erasmus Universiteit Rotterdam en ben sinds een aantal jaar werkzaam als psycholoog binnen de SGGZ. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen en een goede therapeutische relatie.
Dit zal dan ook de basis vormen van elke behandeling. Tijdens de behandeling gebruik ik technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie en hanteer ik waar nodig een cultuur sensitieve benadering. Je kunt bij mij terecht voor behandelingen in het Engels en Dari/Farsi.

Werkwijze

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met tegenslagen. Misschien is je iets overkomen wat moeilijk is of loop je al enige tijd met een angstig gevoel, een slecht beeld over jezelf of een ongelukkig gevoel. Psychologische problemen hebben vaak een enorme impact op ons leven en vooral als je er te lang mee zit. Ik zal naast je staan en samen met jou achterhalen waar je tegen aan loopt en waar je
behoefte aan hebt. Ik ben een voorstander van een persoonlijke aanpak, omdat ieder mens uniek is en daarmee ook de klachten. Samen maken we een duidelijk plan met jouw doelen hierin verwerkt en zal ik je waar nodig steunen en begeleiden. Ik zal je handvatten aanreiken die je kunt inzetten in het dagelijks leven om zo je klachten te verminderen.

Werken aan jezelf kan confronterend en vermoeiend zijn. Hiervoor is het soms ook nodig om stil te staan en een stap terug te doen om te reflecteren. Ik zal je hierin ondersteunen en motiveren, zodat je steeds meer vertrouwen krijgt in je eigen krachten.

Opleiding

Master klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.