Tabita Aanraad

Eindhoven, Online

Iedereen loopt weleens vast. Samen kunnen we werken naar een duurzame verandering en een
nieuwe balans.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn therapiestijl als psycholoog is zowel rustig, vriendelijk en geduldig als tegelijk ook direct en confronterend waar nodig. Ik vind het belangrijk om met een open houding en zonder oordeel samen aan het werk te gaan. Iedereen heeft iets anders nodig, daarom kijk ik graag met jou naar jouw doelen en neem ik jouw wensen mee in het traject. Samen kunnen we werken naar een
nieuwe balans en een duurzame verandering.

Werkervaring

Na de master gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit heb ik zowel in de gespecialiseerde GGZ als de basis GGZ voor volwassenen gewerkt. Verder ben ik opgeleid in ACT. Ik heb ervaring opgedaan met meer complexe problematiek zoals verslaving, eet- en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast ook met lichte tot matige klachten en werkgerelateerde problemen, zoals burn-out, werkgerelateerde stress en emotieregulatie. Naast mijn werk als psycholoog heb ik ook gewerkt als sociotherapeut, coach, trainer en projectleider.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.