Britt Cappetijn

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn best mogelijke leven kan leven, ondanks eventuele tegenslagen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Als er een ding is wat altijd al mijn interesse gewekt heeft is het de mens en zijn gedrag. Ook hoe dit soms mis kan gaan, maar vooral hoe je het zelf weer terug op de rit kan krijgen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn best mogelijke leven kan leven, ondanks eventuele tegenslagen. Het vertrouwen kunnen krijgen in iemands meest kwetsbare periode en zo bij kunnen dragen aan het ontwikkelen van een beter leven, is wat psycholoog zijn voor mij zo mooi maakt. 

Werkwijze

Als psycholoog kan ik jou het duwtje geven die je nodig hebt om je leven weer op het juiste spoor te krijgen. Dit kunnen wij doen door mijn expertise over de psychologie en jouw expertise over jouw eigen leven samen in te zetten. Zo kunnen we komen tot de juiste inzichten en benodigde handvatten om weer verder te kunnen gaan in een leven waar jij tevreden over bent. Ik behandel zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Opleidingen

Bachelor Psychologie en Master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.