Deborah Hidajat

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam

Gedurende de behandeling ga ik samen met cliënten aan de slag en worden cliënten actief aan het werk gezet door onder andere het krijgen van opdrachten. Een echte doe-behandeling dus.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (PioG)

Ik ben Deborah en al enige tijd werkzaam als psycholoog in de GGZ. Ik heb onder andere vijf jaar gewerkt bij een organisatie waarbij ik zowel kortdurende als langdurige behandeling gaf voor een breed scala aan problematiek. Een onderdeel hiervan was dat ik bij cliënten thuis kwam, wat heeft gemaakt dat ik een goed en vooral volledig beeld kan schetsen bij veel soorten problematiek. Daarna heb ik drie jaar gewerkt in de verslavingszorg, waarbij er sprake was van onder andere persoonlijkheidsproblematiek, trauma en psychose. 
 

Werkwijze

De cliënten die ik behandel komen uit diverse lagen van de samenleving; jong/oud, rijk/arm, autochtoon/allochtoon et cetera. Voor mij is het om die reden belangrijk om goed te kunnen aansluiten bij mijn cliënten. Daarnaast sta ik voor open- en eerlijkheid. Dit bij elkaar zorgt er niet alleen voor dat cliënten op hun gemak zijn bij mij, maar ook dat de problematiek en bijhorende hulpvraag daadwerkelijk wordt begrepen en succesvol wordt behandeld. We starten de behandeling altijd met het grondig in kaart brengen van de problematiek; samen met cliënten uitzoeken waar de problemen door verklaard kunnen worden zodat dit inzichten geeft. Op deze manier kunnen goed aansluitende interventies worden ingezet om de problemen op te lossen. Gedurende de behandeling ga ik samen met cliënten aan de slag en worden cliënten actief aan het werk gezet door onder andere het krijgen van opdrachten. Een echte doe-behandeling dus. 
 

Opleiding

– Bachelor & master Psychologie
– CGT basiscursus
– CGT Psychose & Trauma
– CGT Feeling Safe (psychose)
– CGT Angst, Trauma & Persoonlijkheid
– EMDR

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.