Frank van Buitenen

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam Rotterdam

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (Verpleegkundig Specialist)

Mijn naam is Frank van Buitenen, en ik vervul de functie van verpleegkundig specialist ggz op de locatie van Psycholoog Nederland in Rotterdam. Gedurende mijn carrière heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het behandelen van individuen met psychiatrische aandoeningen, verslavingsproblematiek en uitdagingen op diverse belangrijke levensgebieden. Dit heeft mij geleerd dat psychische klachten niet op zichzelf staan, maar plaatsvinden binnen een bredere context.

Werkwijze


Ik hecht veel waarde aan het bevorderen van zelfredzaamheid. Als verpleegkundig specialist integreer ik psychologische en medische interventies in mijn behandelingen. Mijn focus reikt verder dan alleen de symptomen van een psychische aandoening; ik onderzoek ook de factoren die de mentale problemen in stand houden. Hier ligt vaak de sleutel tot succes. Samen zullen we deze puzzel leggen, waarbij jouw levensverhaal centraal staat. Dit proces stelt je in staat meer controle te krijgen over zowel je mentale als fysieke gezondheid.

Opleiding

– SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening)
– HBO-V (Hogere Beroepsopleiding Verpleegkunde)
– VS ggz (Verpleegkundig Specialist Geestelijke Gezondheidszorg)
– CGT (Cognitieve Gedragstherapie)

AGB-code : 91112388

BIG: 19925622130

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.