Heleen van Os

Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam


of bel +31 (0)35 631 59 80 om een intake in te plannen.

Over mij

Het gebeurt iedereen weleens dat je door een periode gaat waarin de balans in je leven zoek lijkt te zijn. Mijn drijfveer als psycholoog is om in gezamenlijkheid op zoek te gaan naar wat er voor nodig om je te herpakken. Daarbij besteed ik graag aandacht aan het (her)vinden van het geloof in je eigen krachten en kwaliteiten, waarbij we aanwezige problemen op een oplossingsgericht en creatieve wijze benaderen. Tevens zullen we stilstaan bij het leeraspect van zowel negatieve als positieve levenservaringen. Mijn doel is vooral het vergroten van zelfinzicht en het versterken van autonomie en zelfvertrouwen in het omgaan met problemen in het leven. Kenmerken van mij zijn nieuwsgierig, warm en integer.

Verschillende wegen leiden naar Rome; de behandelmethode stem ik dan ook graag af op de klachten, mogelijkheden en wensen van het individu en hierin ga ik op een respectvolle manier te werk.

Opleiding

Master klinische psychologie

Werkervaring

Ik ben werkzaam als psycholoog in Bussum en Rotterdam. Ik heb ervaring in het werken in de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg waarin ik ook jarenlang met dove en slechthorende mensen gewerkt heb. Ik ben dan ook bekend met de dovencultuur en vaardig in de Nederlandse Gebarentaal.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.