Heleen van Os

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Het gebeurt iedereen weleens dat je door een periode gaat waarin de balans in je leven zoeklijkt te zijn en dat je zelf even niet meer weet hoe je verder kan. Dan is het prettig om samen met iemand te onderzoeken wat je nodig hebt om je weg terug te vinden en te vervolgen met zelfvertrouwen en daadkracht.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Ik ben Heleen en ik woon en werk met veel plezier in Rotterdam. Mijn bachelor en master Klinische Psychologie heb ik behaald aan respectievelijk de Universiteit van Utrecht en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik heb meer dan acht jaar ervaring in het werken met doven en slechthorenden in de Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg, ik ben dan ook bekwaam in het communiceren in de Nederlandse Gebarentaal. Na mijn opleiding ben ik als psycholoog komen te werken in verschillende praktijken in Den Haag en Rotterdam, waar ik volwassenen heb behandeld met uiteenlopende klachten. Mijn ervaring betreft stemmingsklachten, trauma, angstklachten, burn-out, zelfbeeldproblematiek en emotieregulatieproblematiek. Mijn drijfveer als psycholoog is om in gezamenlijkheid op zoek te gaan naar wat ervoor nodig is om volledig in je eigen kracht te komen staan en de regie te (her)pakken over je leven. Kenmerken van mij zijn nieuwsgierig, warm en integer.

Werkwijze

Door middel van wetenschappelijke bewezen behandeltechnieken en een stukje persoonlijke invulling werken we in gezamenlijkheid toe naar de gestelde behandeldoelen. Ik besteed graag aandacht aan het (her)vinden van het geloof in je eigen krachten, kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling, waarbij we aanwezige problemen op een oplossingsgericht en creatieve wijze benaderen. Tevens zullen we stilstaan bij het leeraspect van zowel negatieve als positieve levenservaringen. Mijn doel is vooral het vergroten van zelfinzicht en het versterken van autonomie en zelfvertrouwen in het omgaan met problemen in het leven.

Opleiding

Nederlandse Gebarentaal 1,2, en 3
Master Klinische Psychologie
Cognitieve Gedragstherapie
EMDR
ACT
Mindfulness
Schematherapie

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.