Kim Schuch

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam

“Benutten van eigen kracht met een nadruk op gezondheid”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Kim Schuch en ik werk als Verpleegkundig Specialist ggz op de locatie in Rotterdam. Het mooie in mijn werk vind ik als je iets kan betekenen voor een ander. Dit heb ik met name in de jeugdggz en klinische ggz gedaan, waarbij emotieregulatie en levensfase problematiek mijn aandachtsgebieden waren.

Werkwijze

Als verpleegkundig specialist verbind ik psychologische en medische behandelingen en ben daardoor goed in staat om zowel naar het probleem als naar mens in zijn context te kijken. Zo kan ik zorg bieden die zich richt op gezondheid, dagelijks functioneren en kwaliteit van leven.

Door aandacht te geven aan het persoonlijke verhaal, zal ik zoeken naar de belemmering in het dagelijkse functioneren. Hierin zal ik eigen krachten stimuleren en inzetten op herstelondersteunende zorg, maar altijd samen beslissen. Jouw eigen regie is belangrijke kernwaarde voor mij. 

Opleiding

 • SPH
 • HBO-V
 • VS ggz
 • EMDR
 • Brainblocks
 • DGT

  Gegevens

  AGB: 91103938
  BIG: 69910783030

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.