Kimberley van Gennep

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam
Ik ben er om jou te ondersteunen, jij bent de ervaringsdeskundige over jouw leven. Samen kunnen we gaan kijken waar verandering mogelijk is, zodat jij weer de beste versie van jezelf kunt zijn!  
 

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (Sociaal werker)

Mijn naam is Kimberley en ik ben werkzaam als Social Worker bij Psycholoog Nederland. Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen de GGZ. Hiervoor heb ik op een klinische voorziening gewerkt voor jeugdpsychiatrie. Hier heb ik gewerkt met jongeren tussen de 15 en de 21 jaar oud met hele uiteenlopende, vaak complexe, problematiek. 
 

Werkwijze 

Oprecht contact, waarbij je écht gezien mag worden als mens, dat is voor mij de basis van een behandeling. Vanuit daar kan er ruimte zijn voor vertrouwen, begrip en samenwerking. Ik ben er om jou te ondersteunen, jij bent de ervaringsdeskundige over jouw leven. Samen kunnen we gaan kijken waar verandering mogelijk is, zodat jij weer de beste versie van jezelf kunt zijn!  
 

Opleiding

SPH
Cognitief Gedragstherapeutisch Werker

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.