Leonie Duijvestijn

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de problematiek, maar nog belangrijker vind ik om samen te kijken hoe hiermee om te kunnen gaan zodat mensen weer positief en in de kracht van hun leven kunnen staan. 


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Leonie en ik ben werkzaam als psycholoog (in opleiding tot GZ-psycholoog) op de vestiging Rotterdam. Voordat ik bij Psycholoog Nederland kwam werken heb ik onder andere een aantal jaar gewerkt voor een organisatie die zich bezighoudt met duurzame inzetbaarheid op mentaal vlak. Hier heb ik een hoop verschillende mensen behandeld met uiteenlopende klachten. 

Werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een empathische, kritische en respectvolle manier van omgaan met elkaar. Ik zoek graag de samenwerking op en zie het als een gedeelde verantwoordelijkheid om de kwaliteit van je leven (weer) te verhogen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de problematiek, maar nog belangrijker vind ik om samen te kijken hoe hiermee om te kunnen gaan zodat mensen weer positief en in de kracht van hun leven kunnen staan. 

 

Opleiding

  • Bachelor en Master aan Universiteit Leiden
  • Cursus Cognitieve Gedragstherapie
  • Basiscursus EMDR

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.