Marjolein ’t Hart

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Mijn oplossingsgerichte en cliëntgerichte aanpak hebben het doel om jou te helpen weer vol in het leven te kunnen staan.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Ik ben Marjolein en ik werk als basispsycholoog op de locatie in Rotterdam. Mijn bachelor en master Klinische Psychologie heb ik behaald aan de Erasmus Universiteit. Hierna heb ik bij Psycholoog Nederland een traineeship gevolgd, waarna ik aan de slag ben gegaan als basispsycholoog. Als persoon ben ik leergierig en intuïtief. Ik kan zowel een luisterend oor bieden als samen nadenken over oplossingen voor problemen die jij ervaart.

Werkwijze

Doordat ik nog aan het begin van mijn loopbaan als psycholoog sta, heb ik een open blik en kan ik mijn aandacht volledig op jou richten, en op wat jij nodig hebt om tot herstel te komen. Mijn oplossingsgerichte en cliëntgerichte aanpak hebben het doel om jou te helpen weer vol in het leven te kunnen staan. Tijdens de behandeling zullen we samen zoeken naar wat nodig is en kan ik jou ook handvatten meegeven. Daarnaast kunnen we ons in de behandeling richten op jouw gedachten en gevoelens, die vaak oplossingen bieden die je nodig hebt om weer verder te kunnen. Voor specifieke problematiek maak ik gebruik van de protocollaire behandelingen die goed onderzocht zijn, maar daarbij blijf ik steeds kijken naar wat relevant en goed is voor jouw specifieke situatie.

Opleiding

Bachelor Psychologie en Master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.