Nienke Ligtenberg

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Oplossingsgericht werken met cliënten ervaar ik als positief en waardevol.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (PioG)

Hoe fijn is het uitgangspunt dat jij over voldoende mogelijkheden en kracht beschikt om je gewenste situatie te bereiken. Als psycholoog kan ik jou erbij helpen om deze kracht (weer) te gaan gebruiken, mocht dat nu even niet lukken. Naast oplossingsgericht werk ik met cognitieve technieken en behulpzame inzichten vanuit Mindfulness.

Mijn werkwijze wordt verder gekenmerkt door een meedenkende, kritische doch respectvolle houding. Met plezier zoek ik met jou naar de eerste realistische stappen zodat je vlot weer op je oude niveau van functioneren komt.

Problematiek

Depressie, burn-outsociale angst, paniek, hypochondrie, enkelvoudig trauma, specifieke fobie,
gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis en aanverwante problematiek.

Opleiding

Sociale en gezondheidspsychologie, Rijksuniversiteit Groningen Master klinisch psychologie, Open Universiteit

Werkervaring

Meer dan 11 jaar heb ik gewerkt als militair psycholoog en onderzoeker voor Defensie. Een avontuurlijke en leerzame loopbaanperiode. De meeste ervaring heb ik met advisering en coaching op arbeids- en gezondheidsgerelateerde vraagstukken. Vanuit hier is mijn interesse en gedrevenheid gegroeid voor individuele hulpverlening. Ik heb de switch gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg zodat ik kon gaan behandelen en zo een bijdrage kan leveren aan diverse vormen van problematiek.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.