Rosa van Rijsingen

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam Rotterdam

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (GZ-psycholoog)

Ik ben Rosa, sinds iets meer dan vijf jaar wonend en werkend in Rotterdam. Ik heb veel ervaring in de verslavingszorg, waarbij ik naast de verslaving zelf de onderliggende problematiek behandelde (denk aan angst- en stemmingsklachten, traumaklachten en persoonlijkheidsproblematiek). Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog en heb daarnaast de opleidingen CGT, EMDR, IPT en Werkbegeleiding en Supervisie voltooid. Naast deze opleidingen leer ik iedere dag het meest vanuit de praktijk.

Onlangs ben ik enkele maanden als vrijwilliger werkzaam geweest in het vluchtelingenkamp op Lesbos. Hier bood ik psychologische eerste hulp in samenwerking met tolken. Ik heb veel affiniteit met het interculturele werken.

 

Werkwijze

Als behandelaar vind ik het belangrijk om te werken vanuit echt, gelijkwaardig contact zonder veroordeling. Ik bied graag een veilige plek waar vanuit iemand zichzelf kan uitdagen en kan groeien. Ik vind dat iedereen de specialist is van zijn of haar eigen leven. Eigen veerkracht, waarden en inzicht staan voor mij dan ook centraal. Ook vind ik het belangrijk om oog te hebben voor het systeem om de cliënt heen.

Ik vind het helpend om samen patronen te ontdekken en bloot te leggen, ook al zijn deze soms ingewikkeld om onder ogen te zien. Samen kritisch kijken naar hoe de puzzel in elkaar zit, het liefst met een beetje humor en relativering. 

AGB: 94109801
BIG: 69930188925

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.