Sabine Bervoets

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Gelijkwaardigheid is voor mij een kernwaarde.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Sabine, GZ-psycholoog met diverse behandelervaring. Ik ben in 2010 begonnen met het werken als psycholoog. In de afgelopen jaren heb ik op verschillende werkplekken gewerkt, zowel met jeugd als met volwassenen. Ik heb naast poliklinische ervaring, ook in een kliniek gewerkt.  Hierdoor heb ik ook met verschillende behandelmethodes ervaring opgedaan. Traumabehandeling en schematherapie zijn behandelingen waar ik de laatste jaren veel mee bezig ben geweest. 

Werkwijze

Voor mij is echt contact belangrijk, om een vertrouwensband te kunnen krijgen. Behandeling werkt naar mijn idee het beste als dit er is. Ik probeer een zo open mogelijke houding te hebben en vooral veel samen te werken. Gelijkwaardigheid is voor mij een kernwaarde. Van anderen hoor ik dat ze mij zien als optimistisch, analytisch en betrokken. Zo sta ik in mijn werk en in het leven. 

Opleiding

Master psychologie Erasmus Universiteit Rotterdam
Postmaster GZ-psycholoog RCSW Nijmegen
Schematherapie
EMDR
Cognitieve gedragstherapie
 

Gegevens

AGB: 94108955
BIG: 39926984925

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.